Wat we doen (missie)

‘Zelfvertrouwen maakt het verschil’


Dat geeft Stichting Verderwijs in haar onderwijs aan kinderen en jongeren met een specialistische ondersteuningsvraag. Wanneer je de school verlaat heb je een schat aan ervaringen, kennis en vaardigheden om een eigen plek in de maatschappij in te nemen.

Hoe we het doen (visie)


Verderwijs draagt bij aan de brede ontwikkeling van leerlingen van 4 tot 20 jaar. Leerlingen komen bij Verderwijs weer tot leren. We zorgen dat de leerlingen hun talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen in een veilige en rustige omgeving. Ons aanbod volgt het niveau van de leerling en overstijgt de doelen van onderwijs.

Wij zijn betrokken bij de leerlingen. Als professionals werken we intensief samen met ouders en partners vanuit een gezamenlijke gedrevenheid en gedeelde pedagogische visie.

Wij doen er alles aan dat de leerlingen ‘het beste uit zichzelf kunnen halen’, met plezier naar school komen en trots op zichzelf zijn. Het SO van Verderwijs zorgt ervoor dat leerlingen met zelfvertrouwen een vervolgstap maken. Het VSO leert de leerlingen zichzelf te kennen, te accepteren en zich voor te bereiden op hun toekomst.